Image

Termeni si Conditii

2014-12-11  |  2516 vizite

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.


Informatii despre produse

medicalsense.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea mici greseli in cadrul informatiilor referitoare la produs. 


Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult doua lucratoare.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Medical Sense Systems SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Medical Sense Systems SRL se obliga sa livreze produsele comandate iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
Medical Sense Systems SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.


Confidentialitatea datelor personale

MedicalSense.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre MedicalSense.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.


Copyright

Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.


Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor care directioneaza clientii catre acest magazin online.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.


Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

S.C. MEDICAL SENSE SYSTEMS SRL-D

 • Sediu social: Soseaua Salaj, nr. 347, sc. 1, et. 2, ap. 13, Bucuresti, sector 5
 • Email: office@medicalsense.ro
 • Tel: 0374097656
 • Reg. Com: J40/8327/07.07.2015
 • Cod fiscal: 34748414