Image

Saboti Medicali din Piele - Colectia Leon

2014-12-11  |  3859 vizite

Colectia Leon - disponibila in magazinul nostru - este compusa dintr-o gama variata de incaltaminte ortopedica din piele naturala, cu talpa menita sa asigure confortul celor care ii poarta.  

Sabotii medicali LEON au fost creati special pentru mediile profesionale: de la clinici private, spitale, centre de ingrijire medicala, la saloane de coafura si centre estetice, respecta cele mai inalte standarde de calitate, sunt confectionati din piele naturala 100% atat la interior cat si la exterior folosind o tehnologie inovatoare menita sa sporeasca gradul de confort.

Talpa este confectionata din poliuretan, este flexibila si confera un mers ferm si confortabil. In talpa interioara, sub branturile din piele perforata, care permit piciorului sa respire, este folosit gel masaj cu memorie, purtarea acestor saboti pentru perioade lungi fiind mult mai confortabila decat in cazul purtarii altui tip de incaltaminte.
 



Talpa antialunecare
Sabotii medicali Leon sunt potriviti si pentru a fi purtati in medii umede. Daca exista riscul de alunecare, purtarea acestor saboti va protejeaza. In talpa se gaseste un dispozitiv antialunecare care asigura o aderenta optima chiar si pe podele umede.



Incaltaminte medicala LEON: la munca dar si acasa ...
In colectia LEON gasiti si incaltaminte care poate fi purtata acasa sau pe strada. Folosind aceleasi tehnologii ca in cazul sabotilor medicali pentru mediile profesionale, LEON a creat o gama larga de incaltaminte de strada: sandale ortopedice din piele naturala, papuci medicali. Modelele sunt foarte moderne, gama de culori este variata, iar preturile sunt cu adevarat mici. Acum puteti sa rezistati o zi intreaga la cumparaturi daca purtati incaltamintea de strada LEON. 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta public. Toate campurile cu * sunt necesare!

DA     NU


3 comentarii la acest articol:

  • V. Irina

    2016-08-28

    1

    Detin o pereche de saboti ortopedici Leon si vreau sa comand si o pereche de papuci cu talpa ortopedica si sistem antisoc. La dvs pe site sunt trecuti ca fiind in stoc furnizor (livrare in 2-3 zile). Sa inteleg ca in 2-3 zile ii expediati dvs sau ca in 2-3 zile ajung la mine? Va multumesc!

  • Medical Sense Systems

    2016-08-28

    2

    In 2-3 zile ajung la dvs. daca raspundeti la telefon si confirmati comanda. Si noi va multumim.

  • Stoica Georgiana

    2020-06-25

    3

    Buna ziua , aveti si magazin in Bucuresti sau doar online? Ma interesau sandale Leon